How I fell in love

De hoogtepunten van beweging op een dag waren 10 min fietsen naar kantoor en Femme uitlaten. Ik deed jaren niets aan sport, en dacht dat sporten ook niet echt iets voor mij zou zijn. Why?! Mijn lijf was prima hoewel de love handles soms over mijn broek kwamen en ik er een paar jaar terug in bikini toch wel strakker uit zag. Ach, je wordt ouder, dacht ik.

Ik was toeschouwer van de Marathon van Rotterdam 2012, en ik dacht eigenlijk maar een ding; dat wil ik ook! Samen met een vriendin (inmiddels ook mijn beste hardloop buddy) ben ik van start gegaan. Evy was mijn nieuwe BFF! De eerste les weet ik nog goed, ik hield het hardlopen nog geen 2 min vol. Dit was ook echt een teken dat er iets moest gebeuren, ik had totaal geen conditie. Mijn vriendin en ik motiveerde elkaar en we volgde netjes de lessen. Ik merkte vooruitgang en ik was iedere keer zo trots als ik er weer een min bij had gelopen. Zwaar was het begin ook, er zaten heel veel dagen tussen dat ik dacht hoe ga ik ooit 30 min hardlopen? onwerkelijk voelde dat en nog heel ver weg. Maar voor ik het wist was ik daar en liep ik na een paar weken 5km. Wie had dat gedacht? Mijn vriendin en ik gingen meedoen aan 5km wedstrijdloopjes, wat een ervaring. Ik hoorde nu ook bij al die sportieve hardloop mensen!
OH YEAH

Hoe zijn jullie begonnen met hardlopen?

4f250af2660f9670dde427f43c62ee78

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s